Снимка: БулфотоСоциалният министър Деница Сачева коментира държавния бюджет пред медиите. Докато

...
Снимка: БулфотоСоциалният министър Деница Сачева коментира държавния бюджет пред медиите. Докато
Коментари Харесай

Сачева: Кога Румен Радев е искрен? Когато твърди, че този бюджет e разоряващ или когато изпраща писмо, че одобрява бюджета?

Снимка: Булфото

Социалният министър Деница Сачева разяснява държавния бюджет пред медиите. Докато изтъкваше неговите преимущества, тя за следващ път се заяде и с президента Румен Радев.

Чух доста избрания за този бюджет. За мен това е бюджет за хората. В него предлагаме нарастване на приходите и опазване на стотици хиляди работни места.

Това съобщи на ексклузивен брифинг министърът на труда и обществената политика Деница Сачева в отговор на изказванията на президента от по-рано през днешния ден, че бюджетът за идната година предлага само големи разходи, написа Novini.bg.

" Аз желая да попитам по кое време нашите критици са откровени? Искам да попитам и по кое време президентът Радев е откровен? Когато твърди, че този бюджет е разоряващ или когато изпраща писмо, че утвърждава бюджета? В този бюджет предлагаме увеличение на пенсиите и на минималната работна заплата освен това без смяна в осигурителния приход. Това ли е разоряващото? ", попита Сачева. 

" В бюджета няма никакви разхищения и сигурно не е избирателен. Дават се пари за всички деца. Популизъм ли е да желаеме децата да вървят на учебно заведение? Популизъм ли е да подкрепим техните родители в миг на рецесия? Инвестира се доста и в пазара на труда. С този бюджет няма никаква кражба на бъдеще, а има инвестиция в нашето бъдеще. Инвестира се в обществени услуги, опазване на здравето, обучение, повишение на приходите и опазване на работните места на хората ", безапелационна бе Сачева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР